Transitional Living in Newport Beach

Great Room, Family Room & Master Suite Remodel

This newly remodeled family home embraces the elegance of a clean design and an open feel. Upon entering the home, guests are greeted by the friendliness of a split barn door. The grand staircase has been fully redesigned and now allows for wide steps with lots of depth finished in a rich, dark brown color. In the living room, our client can enjoy ample and stylish storage trough use of a built in bookshelf. Moving through to the formal dining area we find a small hallway which has been transformed into a wet bar, perfect for relaxation and entertaining. With a master bathroom designed to impress, our client now has the perfect place for some rest & relaxation.

INFO

PROJECT TYPE

Whole House

STATUS

Completed

LOCATION

Newport Beach, California